Dekorera för festlig nyårsmiddag

Last modified date

När det börjar dra ihop sig till nyår är det dags att planera för fest och ett fantastiskt firande. Är det du som bjuder in vännerna till nyårspartyt i år finns det mängder med dekorationer att välja mellan, och eftersom en stor del av kvällen spenderas vid middagsbordet är det viktigt att det blir riktigt vackert och glammigt.

Glam för hela slanten

Det är onekligen ofta väldigt roligt att planera för nyårsmiddag och festen som hör till. Både vad som ska ätas och drickas, men inte minst alla dekorationer. Letar du efter det perfekta blinget till nyår & nyårsfest så finns mängder att hitta online – allt från ballongbågar och bakgrundsglitter, till allt du kan tänkas dekorera middagsbordet med. Serpentiner, tomtebloss, bestick med guldglitter, dukar och ishinkar, men även hängande dekorationer som stjärnor, swirls och orden ”Happy New Year”. Det ska verkligen kännas att det är ett nytt år som är på ingång, och glädjen går inte att ta miste på när det gnistrar och glittrar så fort gästerna klivit innanför dörren. Det bästa av allt är att den här typen av dekorationer inte kostar så hemskt mycket, så även om du har en lite smalare budget så kommer du kunna skapa precis den rätta nyårskänslan.

Blanda glitter och elegans

En annan positiv sida av att planera för nyårsfesten är att dekorationerna kan variera i stil. Du kan gå på glitter och glam eller något mer elegant och sofistikerat. Men bara för att du väljer en mer glittrig variant betyder inte det att maten och drycken måste vara lika galen. Tvärtom – även med mer gnistrande prydnader kan middagen vara väldigt vacker och elegant, och på sätt skapa en härlig balans. Med god champagne i glasen får alla smutta på riktig elegans, och middagen kan vara hemgjord eller beställd; smakerna och upplägget kommer tala sitt tydliga språk. Så låt din känsla sätta tonen, och skapa precis den typ av nyårsfirande du vill ha. Med dekorationer som du älskar kommer glädjen och feststämningen sprida sig till alla dina gäster, och vem blir inte glad av en massa glimmande glitter egentligen?

ivadmin